Hoe werkt SWOT-assist?

SWOT-assist helpt om een succesvolle SWOT te maken, een soort van SWOT-hulp dus. Met SWOT-assist combineer je je eigen kennis, ervaring, etc. met een stukje expertise van SWOT-assist. Dit wordt gerealiseerd door SWOT-assist op cruciale momenten in een SWOT-proces te raadplegen.

SWOT-assist helpt hiervoor bij de 3 fasen:

  1. Voorbereiding
  2. Uitvoering en Focus
  3. Implementatie

Voor elke fase ontvang je vragen. Deze vragen zijn telkens afgestemd op de situatie èn op de vervolgfasen. Als je deze vragen ingevuld retourneert (is telkens een eenvoudig sjabloon om in te vullen), dan krijg je het voorstel voor de volgende fase. Je besluit natuurlijk zelf wat je van het voorstel gebruikt, maar hierdoor is er een assist op de momenten dat dat nodig is.

De vragen en antwoorden kunnen uitgewisseld worden per Mail, WhatsApp, Telegram, dsc_3236etc., of in een online werkruimte. Maar ook fysiek, dus op papier, in een handige werkmap.

Mocht je er niet uitkomen en toch graag ‘life’ ondersteuning willen, dan is daar altijd een mouw aan te passen.

terug naar SWOT-assist